2012-12-17 08:59:48• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - pénz áll a házhoz

Napi horoszkóp december 17-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ha a kedvese bal lábbal is kelt fel, azért ön még kelhet jobbal. Ne hagyja, hogy a rossz hangulat magával ragadja. Éppen elég a tény, hogy hétfő van. A karácsony közeledtén kedve támad az adakozáshoz. Ez is örömforrás!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Olyan, mintha a kedvesével két külön nyelvet beszélnének: úgy érzi, semmi nem jut át a partneréhez abból, amit ön mond neki. De lehet, hogy a társa pontosan ugyanezt érzi. És akkor még nem beszéltünk a ki nem mondottakról!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Hiába vannak fantasztikusan jó ötletei, ha folytonosan elbizonytalanodik, amikor meg kellene valósítania őket. Néha még a kimondásuk is nehezére esik. Pedig az lenne az első lépés. Fedje fel bátran valódi önmagát a főnökeinek!

Napi horoszkóp - rák

Rák

Pénz áll a házhoz, méghozzá olyan összeg, amire nem is számított. A nehézség a dologban, hogy talán nem most azonnal kapja kézhez, vagy máris tovább kell adnia valami tartozás fejében. Azért mégis megkönnyebbülést jelent.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Végre sikerül valóra váltania egy álmát, aminek fejében nagyobb összegtől kell megválnia. Az érvágás egy kicsit fáj most, ám olyasmire költi, ami később nagyobb hasznot hozhat önnek. Az élete most felpöröghet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Délelőtt még borongós a hangulata, ám a délután már vidámabb színben találja önt. Valakitől jó híreket kaphat, és ez felvillanyozza. Kedve támad barátkozni, ismerkedni. Beszélgessen többet ma a kollégáival, derítse az ő kedvüket is!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ma nagyon nehezére esik az ébredés: úgy látszik, ez már sorozatos. Ha a fáradtság egyéb tünetekkel is járna, akkor talán érdemes lenne felkeresnie az orvosát. Talán nem csak a munka undor, ami ma úrrá lett magán.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ha ön nem főnök, akkor nem biztos, hogy az ön feladata, hogy igazságot tegyen két kollégája között. Persze tanácsokat adhat, de ne kérje számon, ha nem fogadják meg. Különösen nem, ha nem is munkát érintő ügyről van szó.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Pénzügyeket tekintve sikeres napra számíthat. Ön általában nagyvonalú, és nem sokat ad a pénzre. Szükséges eszköznek tartja, és ez így is van. A baj az, hogy a világ ezt máshogy kezeli. Ne hagyja, hogy kárára legyen az igazsága!


Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ma találkozhat valakivel, akit rejtélyesnek és különlegesnek talál, és ezt nagyon vonzónak érzi. Azért csak legyen óvatos az illetővel. A rejtélyesség néha nem szellemiség, hanem csak valami takargatnivaló. Nehogy hoppon maradjon!

 

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A mai napon, ha autóba száll, legyen a szokásosnál is jóval körültekintőbb! Nem csak abból lehet baj ugyanis, ha ön szórakozott. Mások hibáját is kiküszöbölheti, ha helyén vannak az idegei, és jók a reflexei.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Szerelmi légyottra hívják ma: talán meglepőnek tartja az illető ajánlatát, de ha amúgy magányos, semmiképp ne mondjon nemet. Nem biztos, hogy tartós társkapcsolat lesz a dologból. De barátra lelhet, akár örökösen is.

 

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: